Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

Éppen azon gondolkodtam, hogy mennyi átverésben van részünk. Akartam írni egy hírlevelet is erről, amikor is a facebookon megjelent egy bejegyzés, ami sokkal jobban sikerült, mint amit én írtam volna, ezért azt most közzé teszem.

(Talán hallottál róla, hogy Columbus pontosan tudta, hogy Amerikát fedezte fel! Mivel a "la Merica" csillagot követve ment Amerikába. :)

Berndt László barátom írása, az ő endedélyével. Ő a hupont.hu oldalak tulajdonosa.

Ezuton is köszönöm neki, hogy a hupont.hu oldalaim, 9 db eddig több, mint 300.000 letöltést értek el, és rengeteg átkattintást a fő oldalamra, és napi több feliratkozót. Ezenkívül a hírdetés kampányaim több, mint 3000 átkattintást értek el a hupont.hu-ról.

Kedves Barátom, Ismerősöm!

Te észrevetted már, hogy aki úgy gondolkodnak, cselekszenek, élnek ahogy a többség, azok olyanok is mint a többség. Befolyásoltak, becsapottak, csalódottak, és (titkon csendben kétségbeesettek), gyakran vagy folyamatosan testileg és/vagy szellemileg rossz állapotban vannak. Ők szinte állandóan lehangoltak vagy erősen hullámzik a hangulatuk, de főleg rossz kedvük van, sikertelenek (nem érik el a céljaikat), boldogtalanok. Észrevetted? Igen?

Milyen a többség által elfogadott helyes dolgokra gondolok? A vállalkozásvezetési, pénzgazdálkodási, problémamegoldási, táplálkozási, sportolási, tanulási, kommunikációs, családi, életviteli szokásokra amiket valamiféle "bölcs" magyarázattal megtanítottak nekünk, és amiről "mindenki azt gondolja, aki normális", hogy ez így helyes, mert hát ezt mondja minden "szakértő" és mert "mindenki így csinálja". Neked milyen a "többség az gondolja igazság" jut eszedbe először?

Gondolj erre, amikor azok szerint a többség által helyesnek gondolt "igazságok" alapján éled az életed, ahogy a többség. És akkor is, amikor egy olyan gondolattal, módszerrel, véleménnyel, tudással vagy emberrel találkozol, aki számodra szokatlan, sőt helytelennek tűnő módon próbálja élni az életét!

Biztos, hogy minden igaz, amit annak gondolsz?
Vajon képes vagy megváltoztatni a helyesnek gondolt felfogásodat és esetleg ráeszmélni, hogy eddig rosszul gondoltad ezt vagy azt és így helytelenül (eredménytelenül vagy rossz eredménnyel) cselekedtél?

Ha igen, akkor van esélyed, arra, hogy elérd a céljaidat, hogy kevesebb szenvedéssel és kudarccal övezett, egy boldogabb életet élj és teremts a szeretteidnek.

Lájk, és oszd meg ezt másokkal, hogy talán ők is nyitottabbak lehessenek az új, a nem megszokott és a többség által még nem elfogadott dolgokra. Ne feledd, ehhez némi bátorságra is szükség van!
 
Berndt László
Hupont.hu oldalak tulajdonos
 
Köszönjük Lászlónak e sorokat.
 
Más:
Ha kiváncsi vagy a Föld szerkezetére, hogy hol élsz, akkor vedd meg ezt könyvet, 
 
Ha elolvastad, és akarsz még többet tudni, akkor írj nekem egy emailt:
info at kaszatamas.hu
 
Addig is a LEZÁRÁS-ról pár érdekesség:
 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 353
Heti: 141
Havi: 7 764
Össz.: 393 818
Oldal: Tényleg igaz az, amit gondolsz?
Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala - © 2008 - 2019 - lezarasspecialista.hupont.hu