Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

A sikeres kommunikáció titka: sakk-matt négy lépésben

Szuperszonikus lezárás az értékesítésben

Akár kiégett veterán vagy az értékesítési szakmában, akár csúcsprofi sales-es, vagy lelkes ifjú titán; akár azt gondolod, hogy neked már a kisujjadban van az eladás, vagy pontosan tudod, hogy lenne még mit tanulni a kommunikáció terén, jó helyen jársz.

A gátjaid áttörésével annyi pénzt kereshetsz, hogy elérheted a vágyaidat, céljaidat.

Senki nem mondta, hogy eladni könnyű.

Az értékesítés olyan, mint egy hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn, a siker és a kudarc kéz a kézben járnak. Ha ezt választottad hivatásodként, akkor nagyon nagy magasságokat és legalább ugyanakkora mélységeket élsz meg nap mint nap.

Munkám során rengeteg emberrel találkozom, aki abból él, hogy elad. Legtöbbjük arról panaszkodik, hogy éjt nappallá téve dolgozik, még sincs elég bevétele, a magánélete pedig romokban hever. Nagyon sokan közülük elvesztik a lelkesedésüket a napi harcban, vagy úgy gondolják, hogy a kommunikációs praktikáik már nem sikeresek. Számos kolléga nem érti, hogy azok az értékesítési technikák, amik korábban sikeresen működtek, ma miért nem. 80%-uk úgy érzi, hogy nem keres annyi pénzt, amennyit kereshetne, és hogy csak azért dolgozik tulajdonképpen, hogy dolgozhasson.

Hogyan adj el tervszerűen, ne pedig véletlenszerűen?

A megoldáshoz vezető út első lépése, felismerni azt, hogy problémánk van. Ha már tudod, hogy mi a problémád, akkor annak meg kell oldódnia.

Ahhoz, hogy sikeres legyél, tudnod kell, hogy mit miért csinálsz. Ha valami működik a kommunikációban, de nem tudod, miért, az ugyanannyira rossz, mintha nem működne.

Erre kínálok megoldást az új, Szuperszonikus lezárás az értékesítésben című könyvemben.

Szuperszonikus Kasza Könyv

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok könyvet elolvastál már a sikeres kommunikáció titkairól, de hidd el, tudok újat mondani.

A jó hírem pedig az, hogy akkor is használni fogod a könyvben leírt módszert, ha nem veszed észre!

Én valójában egy sorvezetőt írtam, ha úgy tetszik, forgatókönyvet. Nem mutatok be hatszázféle értékesítési technikát, csak egyet. Dekára megadom a sikeres kommunikáció tuti receptjét, hogy kilóra megvehesd az ügyfelek 80%-át.

Néhány részlet az eddigi visszajelzésekből:

Kedves Tamás! A lezárási technikád alkalmazásával ma 12,5 perc alatt beírattam egy újabb tanulót angol nyelvtanfolyamra. Köszönöm neked azt, hogy jobbá/gyorsabbá akarod tenni az értékesítés világát. Szép napot! Annamari

Az elején írott mondataidból megértettem, hogy hol akadtam el. Túlbonyolítottam a dolgokat, pedig olyan egyszerű, mint egy pofon. Köszönöm!!! E.F.

Nagyon szuper! Tudom, elcsépelt szavak, de így van! Azok után is tudott a könyv újat mondani, hogy korábban részt vettem a 6 naposon. Volt, amit most értettem meg, most esett le. Az egész logikája a gyakorlatban most jobban összeállt számomra. Persze mindig van tovább, hova fejlődni. Újra írni, gyakorolni. Egri Anna

Beszéld a saját nyelved!

Nem én adom a szádba a sikeres lezáráshoz szükséges mondatokat, hanem a könyv alapján te dolgozod ki a saját kommunikációs forgatókönyvedet. Így a forgatókönyved tanulható, tanítható és naprakészen tartható. Ha van értékesítési csapatod, akkor nem kell ecsetelnem az előző mondat jelentőségét. Ez a forgatókönyv a sikeres kommunikációd záloga.

A módszer további szépsége, hogy bármilyen területen, iparágban alkalmazható.

Megveszem a könyvet most!

Sakk-matt négy lépésben:

  • Először is meg kell szerezned az ügyfél egyetértését.

  • Ha ez megvan, akkor felteszel neki egy nyitó kérdést.

  • A válaszából fakadóan – harmadik lépésként – kezelsz egy kifogást.

  • A folyamatot pedig megkoronázod a záró kérdéssel.

Mindezt nagyjából hatszor kell megismételned. Ennyire egyszerű! Ha erre építed a kommunikációd, a siker biztosan nem marad el.

A fenti folyamat, azaz egy tárgyalás nagyjából 5-7 perc ezzel a módszerrel. Ez ám a sikeres kommunikáció!

Ha megfelelően elő van készítve, akkor a lezárás 40 másodperc. Lemértem. Fültanúim is vannak, mivel ki voltam hangosítva.

Ha nem tudod, hogy miről beszélek, akkor vedd meg a könyvet. link a vásárláshoz

A nyertesek közé akarsz tartozni, vagy a vesztesek közé?

Ennek a könyvnek a tartalma tizenöt évembe és nagyon sok pénzembe került. A könyv a hatnapos VIP lezárási tréningem négy napjának kommunikációs anyagából készült.

Nagyon sok gyakorlati példát tartalmaz, melyek a mindennapi kommunikációd során már önmagukban is aranybányát jelentenek számodra, mivel használatukkal azonnali – pénzben is kifejezhető – eredményeket, sikereket érhetsz el.

Joggal teheted fel a kérdést, hogy miért adom oda ezt a tudást – kommunikációs technikát – ennyiért.

Tudod, az egyik mottóm az, hogy „Vedd körül magad azokkal, akiknek ugyanaz a küldetése, mint neked!” Ez azt jelenti, hogy a lezárással csapatot építünk, és egy új értékesítési kultúrát teremtünk.

Tamás, kb. a könyv felénél tartok, és ez még csak az első olvasás, de most már teljesen el tudom képzelni azt, hogy lesz egy új ÉRTÉKESÍTÉSI KULTÚRA! Sosem hittem volna, hogy ezt egyszer majd teljesen elérhetőnek fogom tartani, pedig az életem nagyobbik felében eladó/értékesítő voltam... Kezd ez a játék NAGYON tetszeni. Tövisháti András, vállalkozó

Vágyom a sikert, megveszem a könyvet most >>>

KASZÁlj!:)

Garantálom, hogy a könyv új lendületet ad. Ha alkalmazod a leírtakat, akkor – amellett, hogy a siker nem marad el – javul a kommunikációd, a tudatosságod, és önbizalomra teszel szert.

Annyira biztos vagyok ebben a kommunikációs módszerben, hogy a sikered tulajdonképpen nem saját magadtól függ, hanem tőlem! Nem hiszed? Járj utána!

Sikeres kommunikációra fel, hogy az ERŐ veled is maradjon!

A könyvet itt tudod megrendelni >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kasza Tamás

Lezárási Specialista, Best Seller író, Nemzetközi Tréner

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 118
Tegnapi: 353
Heti: 118
Havi: 7 741
Össz.: 393 795
Oldal: Szuperszonikus Lezárás az Értékesítésben - ÚJ KÖNYV
Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala - © 2008 - 2019 - lezarasspecialista.hupont.hu